Naar de inhoud

Medewerker autorisatie wijzigen

Bijgewerkt: 19-08-2026 20:05 1 minuut lezen 4× bekeken

Schermafbeelding 1 van 4

Medewerker autorisatiegroep wijzigen

Schermafbeelding 2 van 4

Tijdens het aanmaken/wijzigen van een medewerker, is tevens een tabblad “Autorisatie” zichtbaar. Hier kan de juiste autorisatie groep voor deze medewerker worden geselecteerd (standaard kan er gekozen worden uit 'Medewerker' en 'Administrator').

LET OP: de autorisatie MOET gekozen worden, alvorens de medewerker gebruikt kan worden.

Indien er in een autorisatiegroep ook een filterprofiel is ingesteld wordt daarmee ook het filterprofiel bepaald wat actief is nadat een medewerker is aangemeld in de Qline

Beheer Filterprofiel


Als in een autorisatiegroep het filterprofiel leeg is gelaten is het standaard filterprofiel aktief.

Selecteer de gewenste autorisatiegroep (per filiaal). Bij een nieuwe medewerker ziet dat er als volgt uit.

Schermafbeelding 3 van 4

Bij een medewerker wijzigen kan de autorisatie ook worden gewijzigd. Dit ziet er als volgt uit:

Schermafbeelding 4 van 4

Druk na het invoeren op “Nieuwe kaart bevestigen” om de medewerkerskaart op te slaan.

Autorisatie groepen Wijzigen/beheren

Was dit nuttig?

Gerelateerde artikelen